14/10/2023

AROMATERAPIJA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Na ovoj radionici naučite kako da jednostavno uključite eterična ulja i biljke u svoj svakodnevni život. Radionica pokriva: Što je aromaterapija i koji su njeni benefiti Kako se aromaterapija može koristiti u svakodnevnom životu Sigurnosne upute pri korištenju eteričnih ulja Kako prepoznati kvalitetno eterično ulje Svojstva eteričnih ulja i smjernice za miješanje istih Također, u sklopu radionice polaznice će uz certificiranog aromaterapeuta aktivno sudjelovati u izradi vlastite mješavine eteričnih ulja. Termin održavanja radionice određujemo prema dogovoru. Svaka polaznica dobiva pisane materijale. Trajanje ove radionice je 2 - 3 sata, a cijena je 30 eura.

RADIONICA PRIRODNE KOZMETIKE

Radionica prirodne kozmetike namjenjena je svima koji su zainteresirani za prirodnu njegu kože. Radionica je podjeljena na teoretski (kraći) dio i praktični (veći dio radionice). Svaka polaznica dobiva skripte s recepturama i sama izrađuje svoje pripravke koje nosi kući. Polaznice uče kako napraviti: Pilinge (za lice i tijelo) Masku za lice Tonik za lice Emulziju (kremu) za lice Balzam za usne Gel za tuširanje Maslac za tijelo Kako bih Vam se mogla maksimalno posvetiti, ova radionica je individualna. Trajanje radionice je cca 6 sati, uz pauzu za ručak. Izdvojite jedan dan za svoju edukaciju i zamijenite konvencionalnu i sintetsku kozmetiku prirodnim proizvodima. Koža je naš najveći organ stoga moramo osvijestiti da sve što stavljamo na nju prolazi dalje u naš organizam. Cijena ove radionice je 80 eura. Kada bi zbrajali pojedinačno cijene proizvoda koje nosite kući plus stečeno znanje za daljnju izradu istih, vidjeli bi da je cijena vrlo ekonomična. Nakon završene radionice do daljnjega Vam stojim na raspolaganju, imate moju pomoć i podršku u bilo koje doba.

AROMATERAPIJA ZA TRUDNICE I BEBE

Želite si olakšati trudnoću i smanjiti stres? Trudnoća je posebno razdoblje u životu žene kada dolazi do brojnih fizičkih, hormonalnih, psihičkih i emotivnih promjena. Osobito je važno da trudnice brinu o svom zdravlju i zdravlju svoje bebe tijekom narednih devet mjeseci i da im trudnoća bude maksimalno ugodna. Prije korištenja aromaterapije, važno je da se trudnica savjetuje sa stručnim aromaterapeutom! Posebno oprezan treba biti u metodi primjene, koncentraciji i kvaliteti eteričnih ulja. Primjena eteričnih ulja trudnicama pruža veliko olakšanje kroz niz tjelesnih promjena koje žena prolazi kroz trudnoću. I trudnice i dojilje, i majke koje eteričnim uljima žele njegovati bebu, trebaju se prije primjene posavjetovati sa kvalificiranom osobom, kako ne bi koristile ulja koja mogu uzrokovati spontani pobačaj, preuranjene kontrakcije i ostale nuspojave. Aromaterapija majci nakon porođaja može pomoći na mnogo načina, od ublažavanja bolova i poticanja proizvodnje mlijeka do poboljšavanja raspoloženja i uravnoteženja emocija. Radionica pokriva: Kako si olakšati jutarnje mučnine? Kako si pomoći u slučaju zatvora i nadutosti? Izrada pripravka za bolove u leđima te grčeve u nogama i stopalima Izrada uljne mješavine za proširene vene, hemeroide i edeme Naučite kako njegovati kožu u trudnoći i izradite maslac za njegu kože i prevenciju strija u trudnoći Izrada lanolinske kreme (za zaštitu bradavica i pelenskog područja bebe) Izrada pripravka za njegu i masažu grudi nakon poroda Naučite koja eterična ulja potiču izlučivanje mlijeka, a koja ga smanjuju Naučite kako pravilno dozirati eterična ulja za primjenu kod malih beba Kako bih Vam se mogla maksimalno posvetiti, ova radionica je individualna. Trajanje radionice je 3 sata, a termin održavanja radionice određujemo prema dogovoru. Cijena je 50 eura. Nakon završene radionice do daljnjega Vam stojim na raspolaganju, imate moju pomoć i podršku u bilo koje doba.