07/11/2023

Aromamasaža

Stručna masaža, u ugodnom okružju, dubinski opušta, a u kombinaciji s eteričnim uljima ima veliku terapijsku vrijednost. Potiče rad limfe, jača imunološki sustav, podiže razinu energije, ublažava stres, pospješuje raspoloženje i opće stanje organizma, uklanja napetost u mišićima, njeguje kožu - čini ju mekšom i sjajnijom. Iskusite moć dodira u kombinaciji s eteričnim uljima. Rezultat je duboka opuštenost te balansiranje tjelesnih funkcija i emocija. Tretman traje 1h 15 min. Cijena je 35 eura.

Aromamasaža

Antistres masaža lica i vlasišta

Masažom lica i vlasišta potičemo mikrocirkulaciju i postižemo izgled čvršće i zdravije kože te poboljšavamo tonus kože koja izgleda svježije i mlađe. Masaža lica olakšava stres, olakšava migrene i pomaže kod problema sa sinusima. Tretman započinjemo regenerirajućim pilingom izrađenim od potpuno prirodnih sastojaka i biramo onaj prema tipu Vaše kože. Nakon toga Vaše lice je prepušteno dodiru punom pažnje i masaži u trajanju od 45 minuta. Masažom vlasišta završavamo ovu masažu koja je savršena za uklanjanje napetosti jer se na vlasištu nalaze brojni živčani završeci. Cijena tretmana je 25 eura.

Antistres masaža lica i vlasišta

Aromamasaža trudnica

Iako je primjena eteričnih ulja u trudnoći ograničena, oprezna primjena može biti vrlo blagotvorna za tjelesno i emocionalno stanje buduće majke. Trudnoća nosi niz promjena u tijelu žene, kako na fizičkoj tako i na emotivnoj razini. Aromaterapija u trudnoći je nježna i suptilna podrška te može biti pomoć za razna stanja koja se javljaju u trudnoći poput zatvora i nadutosti, jutarnjih mučnina, bolova u leđima, grčeva u nogama i stopalima, proširenih vena i hemoroida i sl. Lagana i nježna masaža za trudnice, oslobađa od napetosti i umora, upotpunjena biljnim uljima koja sprečavaju nastajnje strija u trudnoći. Aromaterapija ima za cilj, uz pomoć mirisa i vibracije pomno odabranih ulja, trudnicu smiriti, opustiti i pripremiti za porod. Tretman traje 45 minuta do sat vremena, a predstavlja posebnu pažnju za trudnicu, koja uzvraća pažnjom prema novom životu koji se u njoj rađa. Cijena tretmana je 30 eura.

Aromamasaža trudnica

Aroma head - Indijska masaža glave

Tehnika masaže koja potiče iz tradicionalne indijske medicine Ayurvede. Ova vrsta masaže se fokusira na masažu vlasišta, vrata i ramena, koristeći pritisak prstiju kako bi se stimulirale određene točke na glavi, marma točke. Ovu masažu izvodimo s upotrebom sezamovog biljnog ulja što dodatno pridonosi hidrataciji kože i kose. Indijska masaža glave ima mnoge prednosti i smatra se izuzetno opuštajućom i osvježavajućom. Opušta mišiće vrata, ramena i lica, smanjujući napetost i stres u tim područjima. Također, poboljšava protok krvi u skalpu, što može poboljšati opskrbu kisikom i hranjivim tvarima folikulima kose, potičući zdrav rast kose. Indijska masaža glave pruža duboko opuštanje, pomaže oslobađanju energetskih blokada i potiče ravnotežu tijela i uma. Tretman traje 40 minuta i cijena je 30 eura.

Aroma head - Indijska masaža glave